Тој не знае

Written on 6:55 PM by Fearless


Тој е сладок. И предобро бакнува.
Тој има сензуален поглед. И има убава "европска" брада. Тој е убав.
Тој има прекрасни заби. И безобразна насмевка.
Тој е интелигентен. И секогаш убаво мириса.
Тој има шарм. Топол е.
Тој има страст. И ми испраќа перверзни смс.
Тој е страшно секси. И добро води љубов.
Тој е културен. И знае да изненади. Ми подари ружа.
Тој е неодолив.

Тој е себичен. Тој е егоист. И секогаш го зема поголемиот дел за себе.
Тој е швалер. И недостижен.
Тој ја добива секоја што ќе ја посака. Тој е неверен.
Тој е тежок. И никој не го сфаќа.
Тој е незаинтересиран. И секогаш е отсутен.
Тој е ладен. И ретко зборува.
Тој е резервиран. И не знае што сака.
Тој не се замара. Тој живее за себе.

Тој е А.

Written on 3:42 PM by Fearless

Ен два, ен два :)